gallery/nguoyc_orange-03

Van de vorige twee edities van het PLUK & OOGSTFEEST zijn aftermovies gemaakt door onze stagaire Anne Sweens in 2016 en door Mindy Music • Media in 2017.  

Foto's

Alle foto's zijn gemaakt door Kristel Beelen • Mooi & Mooi Fotografie en alleen te gebruiken met toestemming van de fotografe: info@mooi-fotografie.nl

Natuur, food & de seizoenen

 

Het Pluk & Oogstfeest is een culinair herfstfestival boordevol kinder-activiteiten en de grootste Smaakmarkt van het Zuiden. Het Pluk & Oogstfeest wordt georganiseerd door Stichting Brabants Landschap, Ontdek Mill en Kasteel Tongelaar i.s.m. het Smaakcentrum, ROC de Leijgraaf en Een Goei Leven, ZLTO en Boert Bewust Land van Cuijk.

 

Wij vinden het belangrijk dat groot en klein leert waar ons voedsel vandaan komt, over pure smaken en hoe je verspilling voorkomt. Op positieve en speelse wijze laat het Pluk & Oogstfeest zien hoe onze voeding geteeld, geoogst en bereid wordt. Alles in respect voor het (biologische) landgoed en de dieren die er leven. Samen met 120 vrijwilligers, boeren, tuinders en koks. Het leven met de seizoenen en de natuur brengen we zo weer dicht bij de ruim 7000 bezoekers van dit feest. 

gallery/plukenoogstfeest_2020_fb_banner
gallery/dfw_logo_rgb_1
gallery/een-goei-leven-logo-groen

Voor meer informatie over het landgoed, de uitgebreide agenda van Kasteel Tongelaar en de openingstijden, check de website: www.kasteeltongelaar.nl

 

 Het Pluk & Oogstfeest streeft ernaar zo'n duurzaam mogelijk festival neer te zetten. Daarom zijn wij deelnemer aan Plastic Promise.